תותבת בשם אול און פור

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

30/12/2009 | 00:28 | מאת: משה

שלום ישנה שיטת תותבת שיטת אוול און פור . האם אתה ממליץ על השיטה הזו? ואייך מצחצחים את השיניים משאריות אוכל היות וזו בכל זאת תותבת. האם לא חודר אוכל מתחת לתותבת? אודה לכך אם תתיחס לכל השאלות שלי? תודה משה

31/12/2009 | 14:28 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שיטת All on 4מתבססת על 4 שתלים ומערכת שיניים מוברגת אל השתלים, השיטה מיושמת בארץמזה 3 שנים בהצלחה רבה.מומלץלמי שזקוק לשיקום לסת שלימה על גבי שתלים וסובל מחוסר עצם אחורית! קימות טכניכות שונות לשמירה על ההיגיינה!!

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד