אי התאמה בין הלסת העליונה לתחתונה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

12/08/2009 | 17:56 | מאת: רחל

לפני כמה שנים הושתלו לי בצד שמאל עליון ותחתון שתלים, בהפרשי זמן, המבנים לא תואמים ואין סגירה יש רווחים בין המבנים כך שנאלצתי להשתמש אך ורק בצד ימין באכילה, ושם במבנה העליון יש שתלים ובתחתון אין, נגרם לי נזק בלתי הפיך ומדי זמן אני מקבלת דלקות ונפחויות בחניכיים ונאלצת לקחת אנטביוטיקה(מוקסוויט) ל-5 ימים היום סימתי את האנטביוטיקה והמשתיל שלי אובד עצות וביקש ממני לגשת למומחה מה עלי לעשות? אני גם סובלת וגם אובדת עצות סביר להניח שבגילי ישנה גם נסיגת חניכיים אני גרה בירושלים אודה לך ד"ר רוזן על עזרתך המקצועית, אני מאוד סובלת אשמח במידה ותהיה מוכן לפתור לי את הבעיה יש לי גם ביטוח דיקלה. בברכה ותודה רחל ויס -דחוף

25/08/2009 | 14:47 | מאת: ד"ר יורם רוזן

כדי לנסות לעזור לך יש צורך לקבוע תור לבדיקה והבנת מצבך, ניתן להתקשר למרפאה 04-9920202

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד