עפרוני 22.1 ערד

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

30/07/2009 | 14:59 | מאת: אלרז לאה

יש לי תותבות שאני מדביקה אותם כל הזמן. מאחר ובבדיקה של סיטי התברר שאין לי שום עצם בחניכיים . נשאלת השאלה באם במקרה שלי גם אפשר להתקין השתלה מסוג שלך לפה שלי על מנת להפסיק להדביק את שתי התותבות. אודה לך עבור התשובה

03/08/2009 | 16:36 | מאת: ד"ר יורם רוזן

אשמח לראות את צילומי ה CT, ולהתיחס למקרה, ניתן לשלוח למייל ליעוץ ללא חיוב: [email protected]

19/03/2010 | 21:10 | מאת: ד"ר דיויד וינוגרד

כל השיטות של שיניים ביום אחד בנויות בשביל אנשים לא משתדרים עם תותבות שחסר עצם בלסתות;או יש להם מעת עצם. בכל זאות ברוב המקרים יש מספיק עצם לשיטות אילה. תשובה אישית אפשר לקבל רק לאחר בדיקה קלינית ורנטגנית עם צילום סיי טיי. יעוץ ראשוני במרפאה בערד או רמת השרון ללא תשלום או התחייבות

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד