עקירות של שיניים טוחנות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

03/07/2009 | 18:21 | מאת: בתיה

שלום ד"ר רוזן אני אמורה להתחיל טיפול לא קטן בשיניים של כמה עקירות של שיניים טוחנות והשתלות וקוראת פה מקרים של אנשים ונכנסת לחרדות!!! אמנם הטכנולוגיה מתקדמת ובאמת עושים דברים טובים ויפים, אבל, מה קורה אם השתל נדחה??? זה אומר שאי אפשר להשתיל שיניים בכלל? מה הפתרון החליפי? האם יודעים על הדחייה מייד וללא הרבה סיבוכים ודלקות וכאבים? אודה על תשובתך, אני מאוד חוששת. תודה, בתיה

12/07/2009 | 19:32 | מאת: ד"ר יורם רוזן

ידוע על אחוזי הצלחה מאוד גבוהים בשתלים, למעלה מ 95%, במידה ושתל לא עבר תהליך קליטה טוב ניתן לאבחן זאת בשבועות הראשונים, ישנם מקרים של חוסר הצלחה של השתלים בשלב מאוחר יותר. ברוב הפעמים כאשר שתל לא נקלט ניתן לחזור על פעולת ההשתלה. בהצלחה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד