השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

15/06/2009 | 17:00 | מאת: פאר

שלום רב בוצעו לי 5 שתלים בלסת עליונה. ו העמסה מיידית של תותבת מוברגת עשוייה מתכת ללא חך שיני קומפוזיט.התותבת מכסה בערך התותבת יושבת על חצי מהכניכיים הטבעיות בערך מאז ההשתלה מאוד לא נוח לי באזור העליון של הלסת בזמן הדיבור אני חשה כבדות של השפה העליונה וחיכוך מציק. ולמשל כשאני מרימה אותה ומנסה לדבר אז שום דבר לאט מציק ממה הדבר נובע ומה אפשר לעשות בנדון?

18/06/2009 | 08:30 | מאת: ד"ר יורם רוזן

ממליץ לחזור לרופא המטפל

18/06/2009 | 15:59 | מאת: פאר

ד"ר רוזן אילו הרופא שלי היה נותן לי התשובות לא הייתי מנסה להתייעץ עמך ב פורום לגבי הבעייה אז וודאי שפניתי אליו תודה אנסה בכתובת אחרת

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד