הקשר בין עישון לדחיית שתלים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

30/05/2009 | 23:02 | מאת: tamara

האם יש קשר בין עישון לדחיית שתלים? בעלי עבר השתלה של 4 שתלים בלסת העליונה. לאחר 4 חודשים בוצעה חשיפה והרופא הוציא את השתלים מאחר ולא נקלטו.אם העישון הוא גורם עיקרי לדחיית השתל, האם הרופא לא צריך להזהיר את הפציינט לפני ביצוע השתלים?

31/05/2009 | 18:44 | מאת: ד"ר יורם רוזן

אני לא מכיר מחקר שמוכיח קשר ביו עישון לדחיה של שתלים ,הדעות בין הקלינאים הן חלוקות.אני בדעה שלהפסיק לעשן יכול לעשות רק טוב

29/06/2009 | 06:11 | מאת: דליה ניסנבאום

ב"ה שבוע טוב. ד"ר רוזן יקר.האם נישאר ביכלל עצם? לאחר כל כך הרבה שנים שאני אם חצי פה בתותבות ?אם אשלח לך את צילומיי הסי טי של הפה תוכל להגיד לי מה אני יכולה לעשות ?אני בת 56 וברוך השם בריאה . בתודה מרואש דליה

27/08/2010 | 15:53 | מאת: אנונימוס

http://pe-valeset.sheba.co.il/215/43.htm הנה עכשיו אתה מכיר :-)

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד