subperiosteal implant

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

28/05/2009 | 09:54 | מאת: אלקס

אני בן 60 בריא עם חוסר עצם גדול בלסת תחתונה-6-5 ממ של גובה לכל האורך.נבדקתי ולא נמצאתי מתאים לall on 4 או disc implant אלא קודם כל לעיבוי עצם ממקור מחוץ לפה=עלות+זמן המתנה קרוב לשנה במקרה וזה מצליח. עם עלות אפשר עוד להסתדר אבל זמן המתנה ללא תותבת זמנית(בגלל עיבוי)-לא מתאים לי. אני מכיר 2 אנשים עם שתלים סובפריוסטאלים בפה מעל 20 שנה ומאוד מרוצים. הרופא שעשה אותם הוא רופא שיניים ישראלי ועדיין עובד. מה דעתך? תודה מראש

31/05/2009 | 09:34 | מאת: ד"ר יורם רוזן

אם אנחנו מתכוונים לאותו רופא אז אני ממליץ ומאחל לך בהצלחה

04/07/2009 | 11:27 | מאת: Maya

Hello Dr. Rosen, My mother is 67 years old AND needs to undergo the all-on-4 implants. We cannot seem to find a place in Haifa OR near. Would you please be able to recommend? THank you.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד