שתלים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

20/05/2009 | 08:48 | מאת: לי

עלי להחליט בין שני שתלים בלסת התחתונה בצד, לבין גשר שכולל השחזת שן בריאה, לפי הct עלי להוסיף עצם מלאכותית, קשה לי להחליט מה היתרונות והחסרונות? אולי כדאי לעשות גשר למרות השחזת השן ולחכות לטכנולוגיות מתקדמות יותר?

25/05/2009 | 09:48 | מאת: ד"ר יורם רוזן

אכן דילמה לא קלה שאנו מתמודדדים איתה כמעט כל יום,אם התקנת השתלים היא עם פרוגנוזה טובה הייתי מעדיף טיפול באמצעות שתלים,אך כל מקרה לגופו ישנם שיקולים נוספים כמו המרחק בין השיניים,מצב החניכיים סביב השיניים...

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד