שתלים או תותבות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

13/05/2009 | 13:15 | מאת: חיה

שלום, אני בת 51,סובלת מיתר לחץ דם 160/170 על 70/80 וסכרת שכרגע מאוזנת סביב ה-100, צריכה לעבור טפול מקיף בשיניים. קיבלתי שתי הצעות לטפול ממכבי: אחת על שתלים ואחת על תותבות. השאלה היא מה עדיף לסוכרתיים? האם רופא שינים רגיל יכול לבצע את הטפול או שחובה לעשות זאת אצל רופא מומחה ואם מומחה , איזה? בתודה מראש.

17/05/2009 | 11:44 | מאת: ד"ר יורם רוזן

רופא שיניים רגיל יכול לטפל ואין חובה לחפש "רופא מומחה לשתלים" כי אין התמחות כזאת.תותבות או שתלים,מדובר באיכות חיים אין ספק שלאשה צעירה עדיף שקום בעזרת שתלים.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד