השתלת שיניים ביום אחד

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

15/04/2009 | 15:29 | מאת: אורה

מזה שנים שאבי סובל מבעיות שיניים ולאורך השנים עבר כתרים, שחזורים, סתימות וטיפולי שורש. בתור אחד שמיודע עם טיפולי שיניים קיבל לאחרונה הצעה לעבור הליך של השתלת שיניים ביום אחד. כשהגיע להתייעצות, בליווי שלי, שמענו מושגים כגון "העמסת שיניים". למיטב הבנתי הלא מאוד מלומדת בתחום, מדובר בהליך דומה להחדרת שתל שלאחריו מודבק כתר. האם הבנתי נכון? את הייעוץ קיבלנו במסגרת ביטוח הבריאות שלו דרך קופת החולים בה הוא מבוטח (כללית) ואני חייבת לציין שאכן קיבלנו מענה לכל שאלותינו, אולם מעניין אותי לדעת האם ישנם בארץ מכונים המתמחים בפרוצדורה זו או שמא הרושם שקיבלתי, שגם במסגרת קופת החולים, מדובר ברופאים מקצועיים ואני יכולה להסיר חשש מליבי. חשוב לי לציין שאבי בשנות השישים לחייו ונוטל תרופות לדילול הדם. אורה.

16/04/2009 | 21:11 | מאת: ד"ר יורם רוזן

אורה שלום, אין מתפקידי ולא מסמכותי לחוות דעה על רופא זה או אחר ולא על מסגרת זו או אחרת,אשמח לענות על שאלות מהותיות העוס%

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד