בקשת ייעוץ בנוגע להשתלה או חלופה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

31/03/2009 | 12:14 | מאת: נטע

אבי קרוב לחמישים ומאז ומעולם סבל מבעיות שיניים. גנטיקה גרועה, כמו שהוא נוהג לומר. במהלך השנים עבר סתימות, עקירות, טיפולי שורש אינסופיים וכמה וכמה כתרים זמניים ופחות זמניים. הוא כבר לא סובל מבעיות או כאבים, או לפחות לא מתלונן על זה, אבל הוא נמנע כמעט באופן מוחלט מלחייך וזאת כיוון שהכתרים הקדמיים שלו נחשפו (לדעתי) והשורש האפיר. ככה זה נראה, למרות שאני לא באמת מבינה בזה. מדובר בשש השיניים העליונות ובארבעת התחתונות, כלומר: אלו שרואים כשמחייכים. הצעתי לו לגשת למרפאת השיניים בה אני מטופלת, של קופ"ח כללית, שם נתנו לו הצעת מחיר שנשמעת לי די הוגנת, אם כי עדיין לא קיבלתי חו"ד דעת נוספת. אפשר להעריך עלות של טיפול כזה? אילו אלטרנטיבות קיימות? חרסינה? השתלה? כי בעבר קיבל חוות דעת מרופא שאמר שלעניות דעתו אין אלא לבצע השתלה.

07/04/2009 | 08:38 | מאת: ד"ר יורם רוזן

נטע שלום ויפה שאת דואגת לאביך,הנתונים אינם מספיקים להתיחסות מעמיקה לצורך מתן חות דעת צריך להיבדק! חג פסח שמח וכשר.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד