השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

12/03/2009 | 10:48 | מאת: טל

שלום ברצוני לדעת אם תופעה של נוקשות חזקה בלסת עליונה היא תופעה רגילה לאחר 5 ימים מיום ביצוע השתלת 5 שיניים מדובר באזור של הלסת העליונה כולל אזור האף כמו כן מדובר בהרכבת השיניים הקבועות תוך שבוע והיו כבר 2 מדידות שלא יצאו מוצלחות ותהיה שלישית האם אין המדידות מחלישות את השתל? כי הרי בכל מדידה יש הברגה לשתל עצמו

12/03/2009 | 13:13 | מאת: ד"ר יורם רוזן

תחושה מוזרה של "נוקשות"יכולה להופיע בשבועיים הראשונים אך עם הזמן זה יעבור,לגבי המדידות יש לשאול את הרופא המטפל.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד