שתל תוצרת הארץ או חו"ל

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

06/03/2009 | 00:24 | מאת: ישראל

שלום וברכה! רופא השיניים הציע להשתלת שן או תוצרת הארץ או חו"ל,עם המלצה חמה שלו לחו"ל. לתוצרת הארץ יש הנחה משמעותית מאוד גם דרך הקופה. שאלתי, האם לאשה בת 27 או בכלל יש צורך בהוצאה זו של תוצרת חו"ל שהיא 1500 ש"ח יותר יקרה מתוצרת הארץ, או היא מוצדקת בגלל סיכויי הצלחת השתל? תודה מראש ישראל קצת דחוף..

08/03/2009 | 15:24 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שתלים תוצרת חוץ מחברות ידועות הנם שתלים טובים שהוכיחו את עצמם במשך השנים,שתלים מתוצרת הארץ מחברות ידועות(יש 2-3 כאלה)הינם שתלים טובים עם ותק קצר יותר,חשוב לדעתי ללכת עם המלצת הרופא המטפל.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד