בשתלת שיניים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

27/02/2009 | 09:25 | מאת: רחל

ד"ר רוזן שלום רב לפני כ 7 חודשים בוצעו לי בלסת עליונה 5 שתלים ועליהם הרכבת תותבת ללא חך מוברגת לתוך השתלים השיניים הקבועות הורכבו לי תוך שבוע ללא שיניים זמניות כמקובל אצל רב הרופאים. לצורך מדידות השיניים פורקו והורכבו פעמיים ופעם נוספת לצורך ריפודים עקב נסיגתצ חניכיים גדולה. השאלה של היא כזו האם יש סיכוי כ 3 הפעמים של הרכבה ופירוק גורם לפגיעה בשתל? ושאלה נוספת היא האם ריפודים אמורים להיות מבפנים או שזסה כולל גם הגבהת האקריל חצונית שכן אחרי הריפוד הדבר נראה מאוד לא אסטטי ואני חוששת מפירוק והרכבה נוספת תוך 7 חודשים. דבר נוסף ריאתי כי החניכיים מאוד נפוכות ופצועות לאחר הורדת השניים האחרונה הרופא אמר שזה בסדר האם השיניים אמורות להפעיל עד כדי לחץ עד לפציעת חניכיים ונפיכות? אני מדברת על מה שנראה רק לאחר הורדת השיניים תודה

02/03/2009 | 11:15 | מאת: ד"ר יורם רוזן

לאחר תקופת הריפוי אין מה לחשוש מפרוק והרכבה ,הרפוד לא אמור לפגוע באסטטיקה ולא לגרום ללחץ על החניכיים.רפואה שלימה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד