תשובה כנה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

24/02/2009 | 19:09 | מאת: אוויה

ד"ר רוזן שלום רב מאוד קשה לי לחליט באיזה טיפול לבחור, בחלק העליון יש לי תותבת שלמה בתחתון מספר שיניים קדימה. שיטת ALL-ON-4 נשמעת לי טובה וסבירה לאישה בגילי, הבעיה היחידה היא הביקורים ההכרחיים כל שישה חודשים. שאלתי היא:האם הסיבה היא, שמזון חודר פנימה דרך החיבורים? שאלה נוספת:האם מספר רב של אנשים הלכו על השיטה הזו?. ד"ר, אבקש ממך בכל ליבי.מה הייתה מציע לי. ברור שאצטרך להחליט לבד. אבל אני מבקשת כלים להחלטה זו. מצפה לתשובתך המלאה. רב תודות לך

25/02/2009 | 15:54 | מאת: ד"ר יורם רוזן

באפן כללי שיטת All on 4 היא טובה אך המלצה לגבי מה מתאים לך ניתן להחליט רק לאחר בדיקה.בקורת תקופתית חשובה בלי קשר לשיטה .כן הרבה אנשים עברו את הטיפול הזה בהצלחה רבה.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד