סוג של תותבת לא מוכרת.

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

20/02/2009 | 16:19 | מאת: אוויה

ד"ר רודן שלום רב האם תותבת שיושבת על "תיקתקים" היא טובה ועמידה לאורך הזמן? האם קיימת מיקבלה כלשהי שאינה ידוע לי? עוד יותר חשוב,האם צריך טיפול ותחזוקה כל שישה חודשים כמו בשיטת ALL ON? ואחרון האם אתה מבצע טיפולים מסוג זה. אבקש התייחסותך בהרחבה איש יקר. בברכה, ותודה מראש

23/02/2009 | 13:26 | מאת: ד"ר יורם רוזן

במישור העקרוני "תותבת על" הנסמכת על שתלים ומחוברת במחברים כדוריים או דומהים,היא תותבת טובה ויכולה לשרת זמן רב.אנחנו מבצעים גם טיפולים כאלה,לגבי תחזוקה נכון לגבי כל טיפול .נכון וכדאי לעבור בדיקה תקופתית אחת לשישה חודשים. לגבי מגבלה כלשהי,צריך לקחת בחשבוןשתותבת מסוג זה היא משחקת מעט בפה והיא לא מקובעת ,בהצלחה.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד