השתלת שן קידמית ניב

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

19/02/2009 | 21:12 | מאת: יעל

לד"ר רוזן שלום ליפני כחודש עקררתי שן קידמית ובעוד שבוע אשתיל שן במקומה האם זה לא כרוך בסיכון מסוייים שייפגעו הסינוסים באף

22/02/2009 | 18:48 | מאת: ד"ר יורם רוזן

מעל הניב בד"כ נימצא חלל האף,פעולה זהירה לא תגרום נזק.

08/03/2009 | 19:31 | מאת: ?™?¢?œ

?œ?“"?¨ ?©?œ?•? ?•?‘?¨?›?” ?‘?”?ž?©?š ?œ?©??œ?×?™ ?œ?¤? ?™ ?©?‘?•?¢?™?™? ?‘?§?©?¨ ?œ?”?©?×?œ?× ?©?Ÿ ? ?™?‘. ?”?”?©?×?œ?” ?‘?•?¦?¢?” ?œ?™?¤? ?™ 10 ?™?ž?™?.??š ?? ?™ ??“?¢ ?? ?”?›?œ ?‘???“?¨ ?•?©?”???™? ?•?? ?œ? ? ?™?¤?’?¢.

26/02/2009 | 08:14 | מאת: ?™?¢?œ

?×?•?“?” ?¢?œ ?×?©?•?‘?×?š ?”?? ?œ?¦?•?¨?š ?”?”?©?×?œ?” ?œ? ?¦?¨?™?š ?œ?‘?¦?¢ ?¦?™?œ?•? ct ?”?¢?§?™?¨?” ?”?™?™?×?” ?›?™?¨?•?’?™?× ?™?›?•?œ ?œ?”?™?•?× ?©?”?¢?¦? ? ?™?¤?’?¢?”. ?œ? ? ?™?¨??” ?œ?™ ?©?”?•? ?¢?•?ž?“ ?œ?‘?¦?¢ ?¦?™?œ?•? ct .?ž?©?•? ?©?”?”?©?×?œ?” ?×?×?‘?¦?¢ ?‘?ž?¨?¤??× ?©? ?™?™? ?¨?’?™?œ?”.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד