מערכת שיניים שלמה ביום אחד ?

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

26/12/2008 | 15:05 | מאת: סוניה

שלום, האם אני מבינה נכון - הכוונה למערכת תותבת של שיניים שמוברגת / מורכבת או מולבשת על 4 שתלים ? ואם כך - האם יש צורך להגיע כל כך וכך זמן לרופא השיניים על מנת שיטפל בנקיון, בתחזוקה של המערכת השלמה הזאת? ודבר נוסף - האם באותו טיפול של יום אחד , מורכבת התותבת הסופית, או שמורכבת תותבת זמנית ולאחר זמן מורכבת התותבת הקבועה? שבת שלום

28/12/2008 | 21:37 | מאת: ד"ר יורם רוזן

אכן ביום הטיפול מורכבת מערכת שיניים מוברגת לשתלים המשמשת כמערכת שיניים זמנית לתקופה של 6 חודשים ואז ניבנת מערכת שיניים סופית שיכולה להיות גם מחרסינה על בסיס טיטניום.צריך אחת לחצי שנה להגיע לביקורות

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד