לצד היתרונות...

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

29/11/2008 | 00:19 | מאת: חיפאית

ד"ר רוזן, מהם החסרונות, הסיכונים, המיגבלות ותופעות לוואי היחודיות של השתלת שיניים בבת אחת ביום אחד ? הכוונה רק למיקרים שנראה בבדיקת התאמה שאכן ניתן לבצע זאת. הרי תסכים אתי שאין טיפול רפואי חסר חסרונות / בעיות. ידוע לי שגם (ולהבדיל..) טיפול מורכב ורחב היקף בשיניים בהרדמה כללית למקרים שאין אפשרות לטפל באדם בשלבים המקובלים הרגילים, (כמו למשל בטיפולי שורש) גם הוא יש לו חסרונות, מכיוון שאין את תקופת ההמתנה בין שלב לשלב, שהיא מאוד חשובה לטיפול יסודי ונכון בשיניים. תודה.

07/12/2008 | 14:50 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שלום לך "חיפאית", בכדי לבצע טיפולים נרחבים ביום אחד נידרשת מיומנות מקצועית גבוהה מאד,ידע רב גם בתחום הכירורגי וגם בתחום הטכני -שיקומי,כ"כ צריך צוות מנוסה ומרפאה מאובזרת מאד!!! לכן יש לבחור בקפידה רבה את המקום לטיפול. בנוסף יש לודא שהרופא והצוות צמודים לפרוטוקולים המדוייקים של אותה שיטה שמוצעת.לגבי טיפולי שרש בפעם אחת איני מסכים איתך . כשהטיפול נעשה בהרדמה כללית השיקולים משתנים לפי המקרה.... בהצלחה ד"ר רוזן

15/12/2008 | 22:39 | מאת: חיפאית

מהם החסרונות בשיטה שלך , של הכול ביום אחד. היתרונות ידועים לי. בברכה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד