טיפול בחניכיים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

09/11/2008 | 17:18 | מאת: רועי

שלום רב, האם השיטה יכולה לטפל גם בבעיות חניכיים ? תודה. רועי.

10/11/2008 | 10:52 | מאת: ד"ר יורם רוזן

רועי שלום,בעיות חניכיים דורשות טיפולי חניכיים,במקרה של שיניים אבודות כתוצאה ממחלות חניכיים השיטה יכולה להיות אחד הפתרונות!

16/12/2008 | 20:26 | מאת: הודיה

שלום אני בת 25 וסובלת מחניכיים גדולות וזה סיוט שלי מהילדות ולא יודעת מה לעשות. פניתי לכמה מרפאות אבל לצערי לא מטפלים בדברים כאלה וכמעט התייאשתי אשמח אם תעזרו לי לחייך.... הודיה

16/12/2008 | 20:35 | מאת: הודיה

שלום אני בת 25 וסובלת מחניכיים גדולות וזה סיוט שלי מהילדות ולא יודעת מה לעשות. פניתי לכמה מרפאות אבל לצערי לא מטפלים בדברים כאלה וכמעט התייאשתי אשמח אם תעזרו לי לחייך.... הודיה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד