ד'ר רוזן שלום....

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

21/08/2008 | 19:07 | מאת: ירדו

האם יש מישהו שמתעסק עם השיטה באיזור חדרה?

24/08/2008 | 08:52 | מאת: ד"ר יורם רוזן

אלינו מגיעים מטופלים מכל רחבי הארץ,אני לא מכיר משהו באזור חדרה.

02/04/2009 | 22:05 | מאת: מטופלת ממרכז הארץ

אני רוצה להזהיר מיואשים בעלי נסיגת חניכיים, שחושבים שאולי מהכיוון של ד"ר רוזן תבוא הישועה- מדובר ברופא המנצל את תמימותם וחוסר האונים של אומללים הסובלים מנסיגת חניכיים בת שנים. הוא מבטיח גדולות ונצורות- שיקום פה מלא ביום אחד בלבד. הבדיקה עצמה עולה 250 ש"ח ואין לו שום דבר מה לעזור למי שיש נסיגת חניכיים אבל הוא לא מגלה את זה מראש. הוא קודם לוקח את ה250 ש"ח, מציץ בפה וקובע- נסיגת חניכיים. אין דרך לטפל. לא חידשת לי כלום מר רוזן, ידעתי שיש לי נסיגת חניכיים, היית מודיע לי מראש שמי שיש לו נסיגת חניכיים לא יטופל במקום לטרטר אותי ולקחת לי 250 ש"ח על כלום. ניצול ציני חסר תכלית במטרה ברורה ולא ישרה- להתעשר על גבם של האומללים חסרי השיניים...

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד