שיטת אול און 4

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

17/08/2008 | 15:44 | מאת: רבקה פפר

שלום האם בשיטת השתלה הנ"ל ניתן לבצע השתלה גם במצב של חוסר בעצם ? האם היית מציע השיטה בכל מצב או לכאלה שאין בעייה של סינוסים ועצם היית מציע השתלה בשיטה המסורתית כי בשיטה הרגילה מדובר חצונית במראה של כתרים ומה שאני מבינה בשיטה הנ"ל מדובר במעין תותבת מוברגת כאשר החניכיים הינם סנטטיות דבר שיכול קצת להרתיע ולהוות חוסר נוחות ובכלל איך שומרים על הגיינה ? הרי החניכיים הסנטייות יושבות על הטבעיות וברווח נכנס אוכל אודה לתשובתך

17/08/2008 | 17:43 | מאת: בר

רופא שינים אמר לי שאין לי כבר עצם ולכן אין אפשרות לעשון השתלה. האם אכן כך? או שקימות אפשרויות אלטרנטיביות? תודה

24/08/2008 | 08:31 | מאת: ד"ר יורם רוזן

לאחר בדיקה נוכל בודאי לענות. אך ברב המקרים ניתן לבצע שתלים במצבים שרופאים אחרים קבעו שאין מספיק עצם מנסיוננו.

24/08/2008 | 08:44 | מאת: ד"ר יורם רוזן

במצבים של חסר עצם עד למינימום 5 מ"מ עובי עצם ו 10 מ"מ גובה עצם ניתן לבצע ALL ON 4 .ניתן גם בשיטה זו לסיים עם חרסינה ברמת אסטתיקה ללא תחרות(Malo bridge).כמובן שההיגינה היא חשובה ולאחר הדרכה מתאימה ניתן לשמור עליה.

19/01/2010 | 13:45 | מאת: טובית

האם ניתן להשתיל שיניים, בשיטת אול און 4, רק בשני החלקים האחוריים של הלסת העליונה מבלי לעקור את השיניים הקדמיות? אצלי בצד אחד חסרות שתי שיניים ובשני שלוש שיניים. ידוע לי כי אני צריכה השתלת עצם לשם ביצוע השתלה רגילה.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד