אי נוחות בפה מהשתלה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

17/08/2008 | 12:29 | מאת: רחל

ד"ר רוזן שלום רב לפני כשבוע הורכבה לי מערכת שיניים שלמה על 5 שתלים בלסת עליונה.שיניים קבועות ( השתלים בוצעו לפני שבועיים) עד היום אינני מדברת ברור ויש לי קושי בהיגוי אותיות מדובר בשיניים עם חניכיים מאקריל היושבים על החניכיים הטבעיים. האם יתכן כי המידות שנקלחו אינם נכונות? חוץ מזה יש לי תופעה של לחץ גדול מאוד ומשתנה בלסת עד כדי לחץ בתוך הנחיריים של האף זה יכול לקרות כמה פעמים ביום או יום כן ויום לא ממה כזה דבר יכול לקרות? זה בעצם בא והלוך בכל מני עוצמות

17/08/2008 | 14:41 | מאת: ד"ר יורם רוזן

כדאי לך להתיעץ עם הרופא המטפל הוא בודאי צריך לדעת את התשובות.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד