רמת השרון

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

04/08/2008 | 23:48 | מאת: dora

הייתי בהתיעצות לגבי שיקום פה עם צורך לעקור את כל שיניים לעשות מערכת שיניים חדשה בשיטה שמבטלת צורך בהרמת סינוס עם שני מיבנים שוברי זווית בלסת העליונה +מערכת שיניים בלסת התחתונה בעלות של כ 120אלף שח. האם השיטה מומלצת? האם אני יכולה לקבל אצלך הצעת מחיר ולקבל מידע מורחב יותר על העבודה שלך יש לי צילומי ct תודה מראש

05/08/2008 | 10:33 | מאת: ד"ר יורם רוזן

בשימחה רבה,גא לתאם פגישה בהחלט ממליץ על השיטה

05/08/2008 | 22:25 | מאת: dora

תודה על התגובה האם גם אתה עובד בשיטה הזו לש שתלים מבלי לעשות ניתוח הרמת סינוסים? אם אפשר בבקשה לקבל מס טלפון לתיאום פגישה. תודה דורה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד