השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

22/07/2008 | 16:07 | מאת: יעל

ד"ר רוזן שלום אני שולחת שוב ההודעה עקב טעות בשם השולח ציינתי בטעות ד"ר רוזן במקום את שמי. אני שואלת שוב לגבי השתלת שיניים שלאחריה מקבל המטופל שיניים קבועות תוך שבוע. במהלך שבוע זה נותר המטופל ללא שיניים כלל.למה בעצם צריך להשאר חצי שנה עם שיניים זמניות ולאחר מכן הקבועות השיטה אותה מציג אותו רופא הינה AII ON 4 אלא שהביצוע הינו על 6 שתלים תודה רבה

25/07/2008 | 17:54 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שלום ליעל, השיניים מחוברות אל השתלים עוד באותו היום במידה והמיקרה מתאים,תקופת ההמתנה של 6 חודשים היא לצורך החלמה של הרקמות (עצם ,חניכיים),שיטת All on 4 משמעותה "הכל על 4 "ולכן הפרוטוקול הוא 4 שתלים בלבד.אם %

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד