מבנה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

15/07/2008 | 17:43 | מאת: סבטה

שלום,פניתי לרופא שיניים לפני כ8 חודשים עם כאבים, הוא עשה לי טיפול שורש ושם מבנה כי השן נשארה קטנה,בהתחלה היה כואב אז היתי מגיעה שוב ושוב והוא היה שם מחדש היה גם מזון בפנים,כעת כל פעם שהוא שם מחדש השן זזה ונהיה מרווח שם נכנס מזון ונורא כואב לי לא יודעת אם השן או המקום עצמו,לפני כ חודש הוא שם לי מבנה חדש ועוד פעם נהיה מרווח,מה אתה חושב על זה?

17/07/2008 | 08:53 | מאת: ד"ר יורם רוזן

ממליץ לך ליבדוק שנית אצל הרופא המטפל ואם לא ימצא פתרון לפנית לרופא אחר לחוות דעת.בהצלחה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד