מחפשת תמיכה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

26/07/2013 | 18:16 | מאת: carla

אני מחיפה בת 70 הובחנתי לאחרונה כחולה בסרטו צוואר הרחם עומדת להתחיל טיפולים כימו והקרנות ומעונינת לקבל המלצות לגבי טיפולים אלטרנטיביים -דימיון מודרך ומדיתציה או אמצעי אחר המומלץ ע"י בהקדם האפשר רצוי באזור מגורי

שלום CARIA את חושבת מאוד נכון במה שאת מחפשת, אני לא יכולה להגיד לך על מישהו ספציפי, אך ברור לי שאם תפתחי את האינטרנט ותכתבי מה את מחפשת תקבלי הרבה המלצות. נכון שזה לעיתים מבלבל, אך אין דרך אחרת אלא אם כן מישהו בסביבתך התנסה בכך. אך אני רוצה לחזק אותך ולהגיד שלא מספיק לקבל את הטיפולים הקונבנציונלים שמיועדים לגוף. הנפש מבקשת מאוד תטפלו גם בי, וזה שאת מוכנה לעשות זאת זה בהחלט אומץ, כי בכל אחד מהטיפולים שאת מבקשת יש הזדמנות להפגש עם עצמך ולברר לעצמך, כמובן באמצעות מטפל שיודע כיצד להוליך אותך, שאלות לגבי חייך, לגבי משמעות, ועוד. במידה ותרצי להמשיך להתכתב אתי כאן באתר, אתייחס ברצון אני כאן באתר בשבילך בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם