שאלה בנוגע להתמודדות עם סרטן מסוג GBM

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

10/06/2013 | 12:10 | מאת: גילימ

שלום, לאבי התגלה סרטן מסוג גליובלסטומה מולטיפורמה ובשבוע שעבר החל טיפולי הקרנות משולבים עם כימותרפיה. בימים האחרונים אבי סובל מטעם מר בפה ורציתי לשאול אם מישהו שעבר/ עובר חוויה זהה יכול להמליץ לי על דברים שיכולים להקל עליו. ובנוסף, האם קיימים דברים נוספים שהקלו על חולים במחלה הזו במהלך הטיפולים... ההודעה מנוסחת בלשון זכר אך כמובן שפונה אל גברים ונשים כאחד... בתודה מראש, גילי

10/06/2013 | 13:28 | מאת: n

שלום גילי בדרך כלל הסיכוי לקבל תשובות מחולים, באתר זה, באותו סוג של מחלה, הם די נמוכים. אני מאמינה שבמקום שאביך מקבל את הטיפולים, יש הרבה ידע בתחומים הפיזיים ולדעתי שווה לשאול ולשמוע מספר אפשרויות. השאלה שלי האם היית רוצה לשאול גם בנושאים שקשורים להשלכות של הסרטן על החיים של אביך, על חייך שלך ואחרים במשפחה. אני זמינה באתר מידי יום ואתייחס ברצינות לשאלות בתחום ההתמודדות שלכם. בברכה נטע מוזר

11/06/2013 | 07:50 | מאת: גילימ

שלום נטע ותודה לך על תגובתך, הצוות הרפואי שבו אבי עובר את הטיפולים אמר שתחושותיו טבעיות ואופייניות לטיפולים ורציתי לשמוע על התמודדות של חולים נוספים בתקווה לקבל רעיונות להתמודדות... האם קיים פורום לנושא זה? תודה, גילי

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם