עניין של חיים ומוות

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

26/10/2008 | 11:39 | מאת: לימור

שלום רב, אבא שלי עובר טיפולים מעל שנה בעקבותם ובעקבות המחלה הוא ירד המון במשקל כיום הוא בתת משקל רציני וכולו עור ועצמות הוא למעשה חיי בשביל למות מה אפשר לעשות במצבו על מנת להציל אותו???? אודה על תשובה מהירה לימור

29/10/2008 | 11:32 | מאת: מיכל וייס

שלום לך לימור, בפנייתך יש בקשה נואשת להציל את אבא,ואין מובנת ממנה!! אינני יודעת מה מצבו הרפואי של אבא,והאם מחלתו בתהליך לקראת רפוי,או לפחות עצירה של המחלה,או שמחלתו בלתי נתנת לרפוי,והוא הולך אל סוף חייו. גם אם זה המצב,את וכל יקריו יכולים ללוות אותו בהרבה אהבה בימים אלה. להיות לצידו כמה שמתאים לו,לספר לו על חייך,וכל מה שאת זוכרת כחויות משותפות שלכם,לראות יחד תמונות של המשפחה, לצפות יחד בסרט,או לשמוע מוזיקה שהוא אוהב,לחשוב על כל דבר קטן שגורם הנאה קטנה וקצרה אפילו,אבל כך למלא עוד ועוד רגעים של חוסר אונים עצב ודאגה,לספר לו מה למדת ממנו,ומה את עדיין לומדת,ומה את רוצה להגשים בחייך,ולדאוג שיקבל טפול רפואי שמקל על הסבל הפיזי והרגשי שלו.אולי אפשר יהיה גם לאפשר לו להגיד,ממה הוא מפחד,ומה הוא מבקש. ספרי לי אם משהו מכל זה מתאים לך,ובקשי ממני עוד..

31/10/2008 | 22:31 | מאת: לימור

אשמח לדעת האם ניתן לקבל את כתובת המייל הפרטית שלך לטובת המשך התייעצות במצבו של אבי וכיצד ניתן לעזור לו. האם ניתן להמשיך להתכתב שלא דרך הפורום? תודה מראש לימור

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם