מחפש מי שעבר כריתת חלק ממעי גס, חי עם שקית, וחיברו

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

22/08/2008 | 23:29 | מאת: ש.ש.

זאת על מנת להבין את מה שמצפה לבת זוגי. ולמה יש כאבים באזור הטוסיק אחרי החיבור . האם זה קשור לטחורים פנימיים? מתי זה חולף?

23/08/2008 | 10:56 | מאת: מיכל וייס

שלום לש.ש. למיטב ידיעתי תעמוד לרשותכם,"אחות סטומה", שמכירה הרבה אנשים המטופלים, כמו רעייתך. היא תוכל להדריך את שניכם,וגם אולי להציג בפניכם אנשים שעברו חוויה דומה. יש תקופת הסתגלות לחיים עם השקית,וטוב שאתה מחפש לדעת יותר כדי להתכונן,ולחכות שלב שבו יהיה קצת יותר מוכר ופשוט. מיכל

23/08/2008 | 15:00 | מאת: ש.ש.

תוך ביטול הסטומה. הניתוח בוצע באסותא. האחות סטומה והרופא המנתח ואחיות סטומה בבית חולים נוסף לא יודעים להסביר כאבים כמו דקירות באזור הטוסיק. הם מכירים את התופעה אצל 20 אחוז מהמנותחים, אבל לא יודעים להסביר ממה נגרם. ולא מוטרדים מכך. קיבלנו תרופה לאלחוש טחורים שמשפיעה בצורה מוגבלת. למי שיש ידע בנושא, או נסיון, אמשח לקבלו, שכן ידע בנושא נותן הקלה ותקווה שזה יעבור מהר. תודה , הבעל המודאג.

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם