לוקמיה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

22/07/2008 | 23:58 | מאת: מנשה

שלום, גילו אצל אמא שלי לוקמיה בשלב ההתחלתי של המחלה, כרגע היא בשלב ההתחלתי של הטיפולים הכימותרפיים. רציתי לדעת מהם אחוזי ההחלמה ומתי ניתן לדעת לאן המחלה מתפתחת?

28/07/2008 | 15:42 | מאת: מיכל וייס

שלום לך מנשה, לויקמיה היא מחלה בעלת אפיונים רבים(סוגים שונים). היא מופיעה בקבוצות גיל שונות, ומהלכה שונה מחולה לחולה. אני מקווה שאמך קבלה הסבר מפורט על מחלתה,ועל תוכנית הטפול,תופעות הלוואי, וההתפתחויות האפשריות הצפויות. כל זה במידה ורצתה ויכלה לשאול,את הרופא המטפל שלה. לדעתי הכי נכון להתחיל ולשאול אותה מה נאמר לה. אם זה לא מתאפשר,נא חזור אליי עם פרטים נוספים על מחתה,ככל שידוע לך, ונמשיך משם. באופן כללי אני בעד לפתוח דבור ישיר בתוך המשפחה על המחלה כדי להיות יותר ביחד, וכד להפחית פחדים מיותרים הנובעים מחוסר ידיעה. אשמח להרחיב... מיכל וייס

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם