טיפול פסיכולוגי להורים לתינוק חולה סרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

29/09/2010 | 10:10 | מאת: יעל

שלום, לפני כשנה וחודשיים התבשרנו כי לתינוקנו שהיה בן 9 ח' יש גידול מוחי, הגענו בשנייה האחרונה לבית החולים שניידר. עברנו שנה של טיפולים כימוטראפיים וסיימנו סידרה של הקרנות. יש לפנינו עוד שיקום ארוך משום שהוא מחובר לחמצן, יש לו קנולה והוא מוזן ע"י גסטרוסטום. בעלי ואני עברנו ועוברים חוויה מעצבת אישיות, קשה וטראומטית. האם ישנו מקום בו נוכל לקבל טיפול פסיכולוגי ללא עלות, משום שמצבנו הכלכלי הורע בשנה האחרונה. תודה יעל

30/09/2010 | 09:28 | מאת: מיכל וייס

שלום לך יעל,וחגשמח האם בקשתם לקבל טפול במסגרת המחלקה שמטפלת בבנכם? אם זה לא הפתרון עבורכם,התקשרי אליי, לתת לי עוד פרטים,ואנסה למצוא לכם מטפל. מיכל 0528072221

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם