חולה שמחפשת אהבה אמיתית

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

26/08/2010 | 13:18 | מאת: סופי

שלום רב.. אני חולה בסרטן המח..(33) מתפקדת טוב יחסית (המח לא נפגע)סובלת בעיקר מסחרחורות. מתקשה למצוא אהבה וזוגיות.. החברה שופטת אותי שאני חיה על זמן שאול.. בחרה שלי זה קשה במיוחד(ערביה מוסלמית) מאוד רוצה למצוא את האדם שיבין ויאהב אותי

שלום סופי קראתי וחשבתי כמה אמיצה את וכמה את פתוחה וכנה אין ספק שהחיים לא תמיד הוגנים ויש לך זכות מלאה שלא ישפטו אותך בכל חברה ובכל מצב. אני מאמינה שלכל אדם יש זכות לרצות להיות נאהב ולזכות להבנה מאחרים. אני מאחלת לך יכולת לעמוד על שלך ולא להתבייש ברצונותייך ורגשותייך, כי הם כל כך אנושיים בברכה נטע מוזר

01/11/2010 | 23:51 | מאת: יורם גני

ובריפוי בביורגונומי, יש סיכוי... לסופי שלום רב, בטיפולי הסרטן המוכרים מטופל המוקד הסרטני, אולם אין נגיעה בסיבה שגרמה לתחילת התהליך הסרטני בגוף. השאלה החשובה הנשאלת היא, האם בטיפול במחלה, מטופלת הסיבה להתפרצותו? לצערי, התשובה על שאלה זו, שלילית! בראיית הריפוי בביורגונומי, בריפוי המקובל אין בעצם התייחסות לסיבה שהביאה להתפרצות המחלה. מסיבה זו גם לאחר ריפוי והבראה, עדיין הגוף נשאר מאוים וסרטן יכול לפרוץ בשנית. המדען וילהלם רייך חקר ושאל וגם נתן תשובה לשאלה זו, כבר לפני 70 שנה ואף ריפא בגישתו סרטן. בריפוי הביורגונומי, המתבסס על גילוייו של רייך, זוהתה הסיבה שבה הגוף חשוף למחלת הסרטן כמו לשאר המחלות הכרוניות והיא, רמת אנרגיה נמוכה מידי בגוף, רמת אנרגיה שבה המערכת החיסונית של הגוף נחלשת ובחולשתה מאפשרת את התפרצות המחלה. רפי רוזן, שפיתח את שיטת הריפוי בביורגונומי, גילה שרמת האנרגיה הנמוכה מידי קשורה להשפעת ה"משלימים האנרגטיים" עלינו. אודותם ואודות תהליך ריפוי מופלא זה, מזמינך לקרא באתר, זאת ברישום, יורם גני ב"גוגל" בברכה, יורם גני נ.ב. במקרה שלך, אם לא תהיה אפשרות להפגש, אפשרי גם טיפול מרחוק שלא נופל ביעילותו מטיפול פנים מול פנים, שגם הוא ללא כל מגע.

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם