תמיכה בחולה סרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

05/02/2010 | 09:58 | מאת: שואלת

שלום רב, היכן אוכל למצוא מידע על אופן התפתחות מחלת הסרטן (בן 85,סרטן ריאה דרגה 4), על מה צפוי ועל אופן התמיכה בחולה עצמו ובמטפליו? האם קיים מידע כזה או קבוצות תמיכה בשפה הרוסית? תודה מראש

שלום לשואלת מידע על סרטן ריאות ניתן למצוא באינטרנט, אפשר לכתוב בגוגל מה את מחפשת וניתן לקבל מידע יש גם אתר שנקרא PUB MED שהוא אתר רפואי ואם תכתבי את שם המחלה בוודאי תקבלי הרבה מאמרים. לגבי קבוצת תמיכה ברוסית, עד היום לא הוקמה בחסן קבוצה לדוברי רוסית כי לא נדרשנו לכך, ובקבוצות שלנו יש גם אנשים מרוסיה שדוברי עברית. בוודאי יש לא מעט אנשים זקנים שמדברים רק רוסית ואלי ניתן להפגישם עם דוברי רוסית במתנ"סים שהם מרכזי פעילות חברתית, דרך נוספת היא לפנות לאגודה למלחמה בסרטן שאולי לה יש קבוצה לדוברי רוסית בברכה נטע מוזר

שלום לשואלת חשבתי עכשיו על אפשרות נוספת לגבי התמיכה שאת שואלת. יש גם אפשרות שנתכתב דרך אתר זה ותשאלי אותנו שאלות על תמיכה גם בחולה וגם במי שמטפל בו. בברכה נטע

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם