תמיכה למשפחות של חולי סרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

29/06/2016 | 12:10 | מאת: יסמינה

שלום אמא שלי מתמודדת עם סרטן שד בחצי שנה האחרונה. וכל המשפחה איתה, תומכת, מלווה, אוהבת. איזו תמיכה ניתנת למשפחות של חולי סרטן? אני ממש צריכה.. תודה!

שלום יסמינה אני חושבת שטוב מאוד שאת מזהה אצלך את הצורך בתמיכה, זה חשוב ביותר גם לך וגם לאמא שלך. את יכולה לבדוק באגודה למלחמה בסרטן בקופת חולים שלכם אצל העובדת הסוציאלית, היא מכירה את כל הזכויות של המשפחות תכתבי באינטרנט תמיכה לחולי סרטן ותראי מה תקבלי. האתר הזה נותן תמיכה בכתב, אם את רוצה להתכתב איתי ולהביא את שאלותיך, קשייך, התלבטויותיך , אני כאן בשבילך בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם