פט סיטי לסרטן רירית הרחם

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

16/04/2016 | 19:31 | מאת: ציפי

הרייני שוקלת אם נכון או לא נכון לעשות בדיקה זו לפני ניתוח להסרת כל האיברים כדי להבין מראש מה קורה בגופי? נאמר לי שלא נהוג לעשות פט סיטי בסרטן רירית הרחם. שאלותי הן א. עד כמה מדויקת תשובה זו? ב. האם גרורות שאולי עברו לחצוצרות ולשחלות ניתן לראות בפט סיטי? ג. כמה מדוייקת ב% בדיקת הפט סיטי לגידולים מיקרוסקופיים? ד. כמה מדוייקת ב% בדיקת סיטי רגילה חגבי גרורות ? תודה

שלום ציפי על שאלות אלו רשאי ויכול לענות רק מומחה בתחום, אני יכולה להתייחס להבטים פסיכוסוציאליים, נפשיי רוחנים בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם