עזרה גדולה שקיבלתי לגבי הזכויוות שלי

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

05/04/2016 | 09:03 | מאת: רפאל שטראוס

שלום לכולם ברצוני לשתף את כולכם בעזרה שקיבלתי מעמותה בשם יד תמר לגבי הזכויות שלי. העמותה מפעילה מערך מתנדבים שמגיעים לפגישה ביתית, במהלך הפגישה המתנדבים סקרו איתי את כלל הנושאים אשר קשורים לזכויות שלי. מתנדבי העמותה נתנו לי מידע מדוייק ועזרו לי בברור שאלות שונות, והכל נעשה בחיוך גדול וללא עלות. לפני העזרה שקיבלתי מהעמותה הרגשתי מבולבל ונבוך לגבי הזכויות שלי, לעיתים גם הרגשתי בושה להתחיל לבקש עזרה מאנשים. הפגישה עזרה לי לסדר את הדברים בראש בצורה טובה ובכך יכולתי לפעול לממש את הזכויות שלי. הרגשתי שאני חייב לשתף עוד אנשים בתחושות אלו. לטובהת מי שרוצה לקבל עזרה מהעמותה אני מצרף את המספר של האחראי- עמותת יד תמר 0584003839

שלום רפאל תודה על המידע, אני לא ידעתי על קיומים עד שקראתי את דבריך אני מבטיחה להעביר ידע זה תודה וימים שמחים נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם