בקשה בהולה ביותר

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

31/01/2009 | 10:45 | מאת: אופקים

שלום רב, אשמח אם תענו לי במהירה!!! אחי עבר לאחרונה תרומת מח עצם ונמצא כעת בשלבי ההחלמה. לפני כשבוע החל לצרוב לו במתן שתן וכעת כבר חמישה ימים הוא משתין דם. הרופאה נתנה לו אנטיביוטיקה והיום זה כבר 72 שעות שהוא לוקח את התרופה אך אין שיפור.זה רק הולך ומתגבר. הוא סובל מכאבים חזקים במיוחד ואנו פוחדים שמא קורה משהו לא טוב. מה ניתן לדעתכם לעשות וממה נובע הדם? תודה על תשובתכם המהירה!!

31/01/2009 | 12:49 | מאת: מיכל וייס

שלום לך, לאחר השתלת מח עצם נמצא כל חולה במעקב רצוף ואינטנסיבי עם המחלקה שהשתילה. מוכרות תופעות רבות לאחר השתלה,ואין לי ספק שנכון וכדאי להתקשר למחלקה המטפלת אפילו היום אם אתם לא שקטים מאד. מיכל

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם