חייבת תשובה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

22/01/2009 | 16:48 | מאת: אליס

לפני כחודש גילו לחמותי סרטן ברחם אני יקדים ויספר שחמותי היום בת 75. חשבנו שהפתרון יהיה להוריד את הרחם כמה הקרנות ונגמר הסיפור הלכנו לבה"ח בלינסון ושם אמרו שלא ניתן לבצע את הניתוח כי הגידול גדול מידי והזיז לה את כל הרחם ואם יעשו לה ניתוח היא תאבד דם ותמות בנוסף התגלה שיש לה גרורותבשחלה והתבור עם הסוג הכי אלים שיש במחלה הלכנו למרכז דוידוף דיברנו עם ד"ר קורן שהחליטה לעשות לה הקרנה מרוכזת (שאין לנו מושג מה זה) על מנת לעצור את הדימום ואכן היא עשתה הקנה אחת ועצר הדימום הלכנו לרופא נשים והוא אמר שכרגע הוא לא נותן שום טיפול חוץ מהמשך מעקב. מיותר לציין שכולם היו בשוק אבל הוא הסביר לנו שכיוון שהיא חולת לב (ניתוח לב פתוח ו- 3צינטורים) אי אפשר לעשות כימוטרפיה. עכשיו אני שואלת יש מצב שנידונים אותה למוות בלי שום טיפול?

23/01/2009 | 12:23 | מאת: מיכל וייס

מקווה ששיחתנו הטלפונית אתמול בערב,סייעה לך בברכה מיכל

24/01/2009 | 10:45 | מאת: אליס

עזרת לי מאוד מאוד הסברתי הכל למשפחה אני אשמח לעדכן אותך בהמשך בכל אופן הרבה תודה

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם