סרטן שד חוזר.מטופלת בתרופות.

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

21/07/2018 | 10:14 | מאת: se

היי סרטן חוזר בוריאציה קצת שונה מהקודם. מטופלת הליזטרול ואייברנס 100 מ"ל. התרופות משפיעות חיובית.הן בפט סי טי. הן ב mri. מדוע בכל זאת ההמלצה לכריתה?

שלום se. תשובות לשאלה זו יכול לתת רק רופא מומחה בתחום שרואה את כל ממצאי הבדיקות,ומכיר אותך ואת מהלך המחלה שלך. אני מאמינה שיש לכל חולה זכות ואולי אפילו חובה, אם הוא לא שקט, ללכת לייעוץ נוסף, אבל גם ייעוץ זה צריך להיות של מומחה שמקבל לידיו את כל הרשומות הרפואיות שלך. לא נראה לי שמישהו שאינו מכיר יכול לתת תשובה לשאלתך מאחלת לך בריאות טובה בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם