חשד גבוה לסרטן שד, מודאגת

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

27/03/2018 | 17:24 | מאת: נועה

אמי בת 49 עברה ממוגרפיה ואולטרסאונד וקיבלה את התוצאות הבאות: נראו הסתיידויות עדינות רבות גרנולאריות ברביע חיצוני עליון על שטח של 25*60 מ"מ- חשוד לשאת. לפי המראה חשוד לשאת. הערכה: BIRADS 5. עברה ביופסיה לפני יום, ודואגת מאוד מקבלת התוצאות. מה הסיכוי שזהו ממצא ממאיר?

שלום לך מצטערת שעונה רק עתה,, אך לא יכולתי להיות זמינה. לגבי שאלתך, זו שאלה רפואית. אני אינני רופאה ואיני עוסקת בהיבט הרפואי אלא בהשלכות הסרטן על האדם החולה ובני משפחתו מזמינה אותך לפנות לאתר זה בכל שאלה שנוגעת להיבט הרגשי, החברתי והמשפחתי. ברצון אתייחס לכתיבתך בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם