יום עיון איכות חיים לחולי סרטן

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

28/11/2017 | 15:00 | מאת: האגודה למלחמה בסרטן

האגודה למלחמה בסרטן מזמינה ליום עיון בנושא איכות חיים שיתקיים ביום רביעי, 29.11.17 במטה האגודה למלחמה בסרטן, 'בית מטי', לזכרה של מטילדה רקנאטי ז"ל, רח' רביבים 7 גבעתיים, קומה 3, אולם 'סוזי'. בהנחיית ד"ר רתם תלם, מ"מ מנהלת שירות גריאטרי באשפוז כללי ורפואה פליאטיבית, המערך האונקולוגי, המרכז הרפואי תל אביב ע"ש סוראסקי. בתוכנית: 09:30 -10:00 10:00 – 12:00 התכנסות ודברי ברכה מירי זיו, מנכ"ל האגודה למלחמה בסרטן. הרצאות : • הבריאות גם בידיים שלך - הפחתת הסיכון לחלות בסרטן, תזונה ואורחות חיים לימור בן חיים, תזונאית, האגודה למלחמה בסרטן. • רפואה שלמה, לא רק משלימה – הוכחות ומחקרים ד"ר יאיר מימון PhD, ד"ר לרפואה סינית, מרכז טל לאונקולוגיה אינטגרטיבית, תל השומר. • רפואת הפה - שמירה על בריאות השן בעקבות טיפולים ד"ר יהודה צדיק, מנהל המרפאה לרפואת הפה לחולים המטולוגיים ואונקולוגיים, המחלקה לרפואת הפה, בית הספר לרפואת שיניים של האוניברסיטה העברית והדסה, ירושלים. • היבטים הקשורים לאיכות חיים במהלך הטיפולים, כולל טיפול בכאב ד"ר אורה רוזנגרטן, מנהלת היחידה לאונקולוגיה גינקולוגית, המערך האונקולוגי, המרכז הרפואי שערי צדק. 12.00 – 12:30 הפסקה 12:30 – 13:30 פאנל שאלות ותשובות בהשתתפות המרצים מיום העיון. יום העיון מיועד לחולים, למחלימים ולבני משפחותיהם, וההשתתפות בו אינה כרוכה בתשלום! בשל מספר המקומות המוגבל, יש להירשם מראש באתר האגודה למלחמה בסרטן: www.cancer.org.il/Qualitylife/2017 או במחלקת השיקום באגודה למלחמה בסרטן: מיכל: 03-5721678 / לימור: 03-5721615 / מלי: 03-5721670 / סילויה: 03-5721618. האולם ממוזג – יש להצטייד בלבוש חם! יום העיון באדיבות BMS וטבע

ממליצה ללכת ליום העיון, נראה ממש ברמה. בעבר השתתפתי בימי עיון שלהם ומאד נהניתי. נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם