קרינה השפעות על העור

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

18/08/2017 | 18:58 | מאת: בעז

לאישתי יש נגע ברגל ימין בשוק עוברת הקרנה כל יום . לאחר הטיפול כשעתים אחרי מרגישה כוויה ברגל .בבית החולים האחיות אומרות לא למרוח דבר ..רק לשתוף המים ,,יש לכם רעיון חוץ מכדורים איך לשכחך הכאבים על העור ,, הרגשה של מתיחה של העור

שלום לך אתר זה אינו מומחה בסרטן עור או בסוגי סרטן אחרים, עיסוקו של האתר הוא בהשלכות של מחלת סרטן כל שהיא על חייו של האדם ומשפחתו. אני מציעה לפנות שוב לרופא המטפל או הכי נכון ליחידת הקרינה הם יודעים הכי טוב מה לייעץ בנושא של קרינה בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם