ביופסיות שאבא לי עבר

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

25/12/2008 | 23:22 | מאת: חיים

שלום רב לא בטוח שזהו הפורום הנכון אבל אשמח לתשובה או הפניה לפורום הנכון . אבי בן 71 ועבר זה מכבר שתי ביופסיות שונות אחת על האף - בה נתגלה BCC שנייה מאחורי אוזן ימין - בה כנראה נתגלה SALIVARY GLAND TUMOR לפני כיומיים אבי הלך לבצע גם ביופסיה בפרוסטטה, וכעת אנחנו ממתינים בלחץ לתוצאות האם ישנו קשר בין ממצאים אלו ? האם יתכן ואחד הגידולים מתפשט למקומות נוספים ? רופא אא"ג המליץ לבצע הסרה של הגוש - האם זה נכון לעשות ? אין פתרונות אחרים ? רופא עור המליץ להסיר את הגידול באף - - האם זה נכון לעשות ? אין פתרונות אחרים ? תודה מראש, חיים

26/12/2008 | 16:26 | מאת: מיכל וייס

שלום לך חיים, קראתי את שאלותיך,והבנתי בעיקר,שהארועים החוזרים משאירים אותך מאד לא רגוע,בתחושה שה"מצב יוצא משליטה" ?. האם יש לאבא רופא משפחה שמכיר אותו? האם אחד מהרופאים שמטפלים באבא,מספיק זמין ונגיש לכם,כדי שתוכל לשאול אותו את כל השאלות? חשוב שתקבל כל מידע שיש,אבל כדאי לזכור שלעיתים בזמן של ברור ואבחון,צריך לחכות בהרבה אומץ וסבלנות כדי לקבל תמונה מלאה,ותכנית טפול מתאימה. אשמח לענות יותר בהרחבה.. מיכל 0528072221 חג אורים וניסים שמח

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם