פטריה בעור העפעף - מה הטיפול הנדרש?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

06/03/2016 | 12:46 | מאת: אסתי

שלום היתה לי פטריה בעור באזור המחשוף. רופא העור רשם לי פוליקוטן, והפטריה הגיבה לטיפול. בינתיים התחילה לי אדמומית בכמה אזורים נוספים - במקום אחר בבית החזה,בצוואר ובעפעפיים העליונים (תמיד באזורים שיש בהם קפלי עור) התחלתי לשים פוליקוטן והאדמומית החלה לרדת. הצצתי בעלון למשתמש ורשום שאסור לתת לתרופה להכנס לעיניים. אני שמה בעדינות את התרופה על העפעף, אבל יש תמיד סיכוי שטיפונת יכנס לעין. האם לשנות את הטיפול?

09/03/2016 | 22:37 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לא דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין