פיספתי כמה ימים של מינוציקלין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

06/03/2016 | 10:11 | מאת: ירין

טוב אז קיבלתי לקחת אנטיביוטיקה מינוציקלין חודשיים, בחודש הראשון 100 מיליגרם ובחודש השני 50 מיליגרם, עכשיו אני תכף מסיים את הכדורים של החודש הראשון אבל בחודש הזה פיספסתי יום אחד שלא לקחתי אנטיביוטיקה וזה קרה שלוש פעמים ועוד פעם אחת הייתי בצבא ולא לקחתי יומיים ברצף, האם הטיפול מפסיק להיות יעיל בשלב הזה? מה עלי לעשות? להמשיך לקחת רגיל או שלבקש מהרופא שגם בחודש השני אני אקח 100 מיליגרם אוךי זה יעזור, או להחליף טיפול?

09/03/2016 | 22:34 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לא נורא. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין