ציסטה בפין?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

05/03/2016 | 16:45 | מאת: ליאור

שלום, אני בן 24. כבר כמה שנים שיש לי 2 נקודות מתחת לכיפה של הפין. בהתחלה פחדתי שזה קונדלימונה/וירוס הפפילומה הלכתי לרופאת עור, שאמרה שזה ציסטה בפין. וטענה שלא ניתן להסיר את זה. העניין מפריע לי אסתטית. אין שום דרך להסיר את זה? משיטוט באינטרנט זה די דומה לפניני פין, רק שמדובר ב-2 בלבד והם מתחת לכיפה ולא עלייה. קראתי באינטרנט גם שמיץ לימון טבעי על המקום יכול לעזור..

09/03/2016 | 22:36 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אם אכן האבחנה נכונה ובכפוף לבדיקה ואבחון ייתכן וניתן להסיר בלייזר. אשמח לנסות לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין