מנסה פעם נוספת...אולי הפעם יצליח...

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

05/03/2016 | 13:08 | מאת: ציונה

צהרים טובים. רופאי עור רבים ממליצים על שימוש במשחת רט - אויט (A) כקרם לילה.. וכך על מנת למנוע את השתנות עור הפנים. האם אכן מותר להשתמש במשחה זו במקום קרם לילה..? אם כן, באיזו תדירות ומהו המינון המומלץ? האם מותר למרוח סביב העיניים? האם יש למרוח על עור נקי \ עור שעבר ניקוי באמצעות אדים? תודות!

09/03/2016 | 22:35 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ממליץ להשתמש בעיקר בתקופת החורף. כמות קטנה במריחה כשעה לפני השינה על עור נקי דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

10/03/2016 | 09:41 | מאת: ציונה

מנהל פורום רפואת עור ומין