אדמומיות באיזור הצוואר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/02/2016 | 14:23 | מאת: ריקי

שלום, אני שואלת עבור חברה שקיבלה תסמינים מוזרים , היא כבת 40 לפני 3 חודשים החלה לקבל אדמומיות באיזור הצוואר מטה וכן רק באיזור הפטמות והחזה לא . היא עברה את כל הבדיקות הנדרשות לזיהוי כולל בדיקות אולטרסאונד ובדיקות דם ולא מצאו דבר . מה לדעתך יכול לגרום לתופעה זה גורם לה לאיש שקט וכן שורף לה מאוד באיזורים הללו. תודה.

22/02/2016 | 19:52 | מאת: טל

הדבר הכי חשוב מבחינתה הוא לעולם לא למרוח שם שום משחה המכילה סטרואידים היא רק תגרום לעצמה במו ידיה להחמרה איומה . יש משחות צמחיות מדהימות את יכולה למצא אותם. תכנסי לגוגל ותרשמי - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור תגיעי לאתר מחלות עור. תמרי במועדפים.

24/02/2016 | 23:02 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לפנות לרופא עור לאבחון וטיפול מתאים. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין