רוקוטאן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

11/02/2016 | 16:00 | מאת: דני

שלום אני לוקח רוקוטאן כבר חודשיים לפני שהתחלתי טיפול היו לי כתמים אדומים על הפנים הם עכשיו מתחילים לדהות האם הם יעברו או שזה צלקות ? האם רוקוטאן מעלים שחורים ? האם בזמן הטיפול אפשר להיכנס לבריכה סגורה שלא נחשפת לשמש ? האם מוצר לעשות ספורט פעמיים בשבוע פעילות לא מאומצת ? תודה

13/02/2016 | 23:33 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

הי רואקוטן מטפל בפצעים. את הטיפול ניתן לשפוט כחודשים לאחר סיום טיפול. ייתכן ומצב העור ישתפר במשך החודשים לאחר סיום הטיפול. פעילות עד מגבלת כאב אפשרית. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין